Корпоративне харчування

 

Корпоративне харчування для співробітників: у чому його переваги

Успіх компанії безпосередньо залежить від продуктивності і якості роботи її співробітників. Тому організація якісного корпоративного харчування – ключовий етап у формуванні комфортних робочих умов. Хороший і смачний обід не тільки зарядить енергією на решту дня, а й дозволить створити більш згуртований колектив.Якщо ви поставили собі за мету організувати корпоративне харчування у Львові або області, заходите на kolobok-obid.lviv.ua. Ми з 2005 року працюємо в ресторанній сфері та знаємо, як реалізувати цей процес на вищому рівні. У нас можна замовити організацію корпоративного харчування повного або часткового циклу, а також просто доставку готових страв.

Повноцінне корпоративне харчування для кожного працівника

Щоденний обід в навколишніх кафе і ресторанах по кишені далеко не кожному співробітнику. В результаті працівнику вашої компанії доводиться вибирати між двома альтернативами – готувати їжу вдома заздалегідь або харчуватися шкідливими фастфудами.

Але є найбільш раціональне рішення в цій ситуації – організація повноцінного корпоративного харчування. Це дозволить смачно і недорого поїсти всім вашим співробітникам, що позитивно відіб'ється на їхній подальшій роботі.

Компанія «Колобок Обід» допоможе організувати корпоративне харчування у Львові в декількох напрямках:

Їдальня повного циклу на підприємстві. Ми створимо і реалізуємо індивідуальний проект по організації повноцінного виробничого цеху і кухні в вашому приміщенні. Вам не доведеться турбуватися про покупку устаткування і меблів, пошуках персоналу і складання меню. Все це ми беремо на себе.

Часткова організація. Даний варіант актуальний для приміщень з обмеженою площею. В цьому випадку в їдальню доставляється їжа у вигляді напівфабрикатів, яка доводиться до готовності на місці. В результаті ви можете подавати гарячі і свіжі страви вашим співробітникам.

Доставка їжі. Для організації корпоративного харчування не обов'язково мати окреме приміщення для їдальні та власну кухню. Ви можете налагодити доставку готової їжі для співробітників прямо в офіс. Ми створимо індивідуальний раціон на тиждень або місяць відповідно до ваших побажань.

Вигідні ціни на послуги тільки в «Колобок Обід»

Для наших клієнтів ми пропонуємо найлояльніші умови співпраці у Львові. Звертаючись до нас, ви отримуєте якісний сервіс за доступну ціну. Кожне меню розробляється індивідуально. Ознайомитися зі зразками раціону можна на нашому сайті kolobok-obid.lviv.ua.

Якісну реалізацію послуг, що надаються, і дотримання поставлених термінів гарантує офіційний договір співпраці. Подати заявку на попередню консультацію можна в режимі онлайн або по телефону.

Контакти 
050 317 30 42 | 066 857 38 43 Орест

 


Дописати коментар

Нові Старіші