Виїзний кейтеринг Львів

Виїзний кейтеринг: ресторанні страви для ваших гостей

Кейтеринг — це повний комплекс послуг з організації виїзних банкетів і фуршетів. В останні роки він стрімко набирає популярність в Україні. Багато компаній користуються виїзним кейтерингом для доставки обідів у віддалені райони міста або офіс. Це відмінна можливість недорого замовити смачні частування до будь-якого заходу.

Забронювати кейтеринг у Львові варто на kolobok-obid.lviv.ua. Ми з 2015 року займаємося організацією корпоративного харчування в місті. У нас можна не тільки замовити доставку обідів в офіс або організацію банкету, а й звернутися для створення повноцінного раціону в їдальні на підприємстві. Велике меню, доступні ціни на послуги і професійний сервіс є основними перевагами нашої компанії.

Виїзний кейтеринг Львів


Що ми пропонуємо нашим клієнтам

Ресторан виїзного обслуговування «Колобок Обід» надає великий вибір послуг кейтерингу:

  • Організацію заходів в будь-якому приміщенні Львова та області. Наша команда професіоналів перетворить обрану локацію в справжній ресторан, який буде працювати тільки для вас. Будь-який захід пройде на вищому рівні.
  • Барбекю на природі. Вам не доведеться витрачати час на підготовку вугілля і приготування шашлику. Просто виберіть страви з нашого гриль меню і замовте кейтеринг на природі. Ми пропонуємо широкий вибір класичних і ексклюзивних страв, приготованих на вугіллі. З нами ви зможете повною мірою насолодитися відпочинком на природі.
  • Фуршетний прийом. Дана послуга кейтерингу дозволить приємно здивувати гостей мініатюрними шедеврами кулінарного мистецтва. У нас можна замовити оригінальні, смачні і недорогі частування для особливого випадку.
  • Кава-брейк. Паузи під час роботи з улюбленим гарячим напоєм дозволяють провітрити голову і поспілкуватися з колегами на цікаві теми. З нашою допомогою ви зможете доповнити цю традицію вишуканим смаком. Ми пропонуємо широкий вибір випічки до кожного сорту кави і чаю.
  • Урочисті події «під ключ». Виїзний кейтеринг — відмінна можливість організувати весілля, ювілей і інший знаковий захід на вищому рівні. Ми організуємо банкет «під ключ» з професійним обслуговуванням.
  • Це лише деякі послуги кейтерингу, які можна замовити на kolobok-obid.lviv.ua. Також ми організовуємо повноцінне корпоративне та дошкільний харчування з урахуванням індивідуальних побажань клієнта.

Виїзний кейтеринг Львів


«Колобок Обід» - найкраща кейтерінгова компанія у Львові

Звертаючись до нас, ви отримуєте швидке і якісне обслуговування на професійному рівні. Ціни на всі послуги, що надаються нашою кейтеринговую компанією є найнижчими у Львові. Крім приготування і доставки ресторанних страв, ми займаємося сервіруванням столу. Наші дизайнери перетворять будь-який банкет в справжній шедевр, дотримуючись бажаної тематики. Щоб оформити кращий кейтеринг у Львові, залиште замовлення на kolobok-obid.lviv.ua або зв'яжіться з нами по телефону 050 317 30 42 | 066 857 38 43

Контакти 
050 317 30 42 | 066 857 38 43 Орест

Організація кава-брейків у Львові


Кава-брейк — це коротка перерва в робочому процесі, яка дозволяє розслабитися і очистити думки. Від якості атмосфери, напоїв та їжі на такому заході залежить буквально все. Тому краще всього замовляти організацію виїзної перерви на каву у перевіреної кейтеринговій компанії.
Однією з кращих у Львові є фірма «Колобок Обід». Ми маємо великий досвід організації та проведення кава-брейків на тренінгах, семінарах, ділових зустрічах та інших заходах. Наші фахівці зроблять все, щоб весь колектив зміг розслабитися, перекусити і поспілкуватися протягом короткої перерви.

Організація кава-брейків у Львові



Переваги послуги організації кава-брейків


Можна подумати, що перерва на каву не вимагає якоїсь певної підготовки: заварив гарячий напій, взяв булочку або круасан, і готово. Але так працює тільки під час невеликої паузи в офісі. На виїзних заходах з великою кількістю людей потрібен зовсім інший підхід. А під час наукових і бізнес-конференцій кава-брейк ще й виступає візитною карткою іміджу приймаючої компанії.

Організація і проведення виїзного кава-брейку від «Колобок Обід» виділяється наступними позитивними особливостями:


Професійне обслуговування. Наші кваліфіковані барісти приготують каву за ідеальною рецептурою зі збереженням оригінального аромату. Кожен гість зможе замовити собі гарячий напій за своїми особистими смаковими вподобаннями.

Різноманітне меню. Крім кави, чаю та напоїв, ми підготуємо різноманітний вибір закусок. Десерти, випічка, цукерки, фрукти і багато іншого задовільнять потреби кожного.
Виїзд в будь-яку локацію. Все, що вам потрібно зробити — замовити організацію виїзного кава-брейку «під ключ». Ми підготуємо смачні частування в будь-якій локації у Львові і області, будь то офіс, велике закрите приміщення або майданчик на відкритому повітрі.

Гарантія якості. Послуга організації кава-брейків обов’язково виконується на високому рівні сервісу. Ви можете повністю покластися на професіоналізм наших співробітників і сучасну техніку. Звертаючись до нас, ви і ваші гості будете на 100% задоволені таким короткочасним відпочинком.

Організація і проведення виїзного кава-брейку за доступною ціною


Якщо хочете здивувати колег вишуканими гарячими напоями і смачними закусками, заходите на kolobok-obid.lviv.ua. У нас можна замовити організацію виїзного кава-брейку з широким асортиментом меню. Кава, чай, прохолодні напої, випічка і сендвічі принесуть максимум задоволення від перерви. І все це за найлояльнішої ціною у Львові.
Щоб замовити послугу на нашому сайті, відправте онлайн-заявку або зв'яжіться з нами за телефоном 050 317 30 42 | 066 857 38 43. Менеджери компанії проконсультують з усіх питань, складуть індивідуальне меню, враховуючи особисті побажання, зафіксують дату, час, місце розташування і кількість людей для майбутнього кава-брейку.

Організація виїзних фуршетів у Львові


Якісна організація фуршету – запорука дружньої і веселої атмосфери серед учасників заходу. Смачні закуски будуть доречні не тільки на вечірці в офісі, а й на великому урочистому заході з великою кількістю гостей. Організація фуршетів на замовлення – популярна послуга у Львові. Завдяки цій можливості вам не доведеться особисто піклуватися про те, чим здивувати гостей заходу.

Якщо з'явилася необхідність замовити виїзний фуршет у Львові, звертайтеся в кейтерингову компанію «Колобок Обід». Ми пропонуємо створення і організацію індивідуального меню закусок за вашими побажаннями. Крім вишуканого смаку, ви отримуєте оригінальне оформлення кожної страви від наших кухарів.

Організація виїзних фуршетів у Львові



Чому варто замовити фуршет на виїзд в «Колобок Обід»


Різноманітність страв. Ми не обмежуємося стандартними закусками. В нашому меню представлено широке розмаїття смачної їжі – від ситних канапе до найсвіжіших десертів і напоїв. Наші кухарі знають, як задовольнити навіть найвишуканіші смаки гурманів.
Перевірені постачальники продуктів. Своїм клієнтам ми привозимо кращі страви, приготовані зі свіжих продуктів. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками і особисто контролюємо якість продуктів перед приготуванням.

Виїзний фуршет в будь-яку локацію. Для нас немає обмежень. Ми здійснюємо організацію виїзного фуршету в будь-якій точці Львова та області. Хочете насолодитися смачними закусками на природі, яхті або в офісі? Не проблема! Озвучте свої побажання нашому менеджеру і вкажіть точне місце розташування події.

Індивідуальний підхід. Організація виїзного фуршету вимагає оригінальних ідей і їх чіткої реалізації. Команда «Колобок Обід» пропонує професійні рішення з оформлення страв і сервірування фуршетного столу за індивідуальними побажаннями клієнта. Ми прикрасимо стіл до будь-якого тематичного свята, щоб всі ваші гості не залишилися байдужими.

Доступні ціни. Звертаючись до нас, ви отримуєте лояльну вартість на послугу організації виїзного фуршету. Великий практичний досвід, інноваційний підхід і регулярний аналіз ринку дозволяє нам запропонувати найлояльніші ціни.

Організація виїзного фуршету у Львові за індивідуальним меню


Відвідавши сайт kolobok-obid.lviv.ua або зателефонувавши нам по телефону, 050 317 30 42 | 066 857 38 43 ви можете подати заявку на організацію виїзного фуршету для вашого заходу. Наші кваліфіковані співробітники складуть індивідуальне меню, в залежності від особистих побажань і тематики урочистої події.
З нами ви отримуєте гарантію, що всі запрошені гості будуть ситі і задоволені. В якості додаткової послуги ми надаємо професійних офіціантів і організацію захоплюючої програми розваг.

Організація і обслуговування банкетів у Львові


День народження, новорічний корпоратив, весілля та інші урочисті події вимагають ретельного планування і підготовки. Щоб нагодувати гостей смачними частуваннями і бути впевненим в комфортному проведенні часу, слід замовити організацію виїзного банкету. Така послуга — це не тільки приготування і доставка страв, а й сервіровка столу, обслуговування та оформлення заходу.

Якщо ви хочете провести кращий виїзний банкет у Львові, звертайтеся в кейтерингову компанію «Колобок Обід». Ми організуємо захід на вищому рівні якості і за самою лояльною ціною в місті. Ви можете вибрати будь-яку локацію для святкування. Всі труднощі ми беремо на себе.
Переваги обслуговування банкетів «під ключ»

Організація і обслуговування банкетів у Львові



Так звана виїзна кухня з кожним роком стає все популярнішою в Україні. Споживачі швидко оцінили всі переваги кейтерингу, тому попит на нього тільки зростає. 

Якщо ви раніше не замовляли організацію виїзного банкету, ознайомтеся з ключовими плюсами цієї послуги:


Економія часу. Закупівля продуктів, складання меню, приготування страв, сервіровка столу і обслуговування — все це трудомісткі і складні процеси. Організація банкету від кейтерингової компанії повністю позбавляє вас від усіх перерахованих вище проблем. Ви отримуєте масу вільного часу, яке набагато приємніше провести в бесіді з друзями або просто відпочити.

Відсутність кордонів. Як правило, організація банкету на урочисту подію передбачає завчасну оренду приміщення, наприклад, ресторану. Обмежена кількість таких закладів значно скорочує можливі варіанти проведення заходу. Послуга виїзних банкетів у Львові позбавить вас від необхідності підлаштовуватися під заклад. Обирайте кращу для себе локацію в місті або за його межами, наприклад, на березі річки. Доставка їжі, сервіровка столу і обслуговування гостей пройде по вищому розряду в будь-якому місці.

Якісний сервіс. Обслуговування банкетів «під ключ» — це цілий комплекс послуг. Крім складання меню і приготування страв, кейтерінгова компанія займається організацією багатьох інших аспектів заходу. Оформлення локації, музика, культурні програми і розваги також входять до переліку послуг, що надаються.

Організація банкету у Львові за лояльною ціною


Якщо хочете замовити організацію виїзного банкету за доступну суму і з гарантією якості, слід звертатися до професіоналів. Компанія «Колобок Обід» має багаторічний досвід в ресторанному бізнесі. У нас можна замовити організацію святкового столу з високим рівнем сервісу.
Смачна їжа, красива сервіровка, привітні офіціанти і цікава розважальна програма забезпечать відмінний настрій протягом усього заходу. Вартість і умови співпраці залежать від ряду факторів, тому обговорюються індивідуально з кожним клієнтом.

Контакти
050 317 30 42 | 066 857 38 43 Орест


Дописати коментар

Нові Старіші