Їдальня на підприємстві

 Організація їдальні на підприємстві у Львові та області

Їдальня на підприємстві
Правильне харчування – один з ключових факторів, що впливають на здоров'я робітників і колег. На більшості підприємств і організацій їдальня є обов'язковою вимогою. Наприклад, на заводах, в навчальних закладах та соціальних центрах. Тому послуга організації харчування на підприємстві дуже популярна в Україні, в тому числі у Львові.

Компанія «Колобок Обід» одна з кращих в цій сфері. У нас можна замовити повний спектр послуг з організації харчування на підприємстві за доступними цінами. Наші фахівці підберуть оптимальний раціон і формат їдальні, в залежності від вільного простору приміщення, матеріальних можливостей і побажань клієнта.

Організація харчування на будь-якому підприємстві

Запуск повноцінної їдальні і навіть невеликого буфета пов'язаний з рядом труднощів. Необхідно знайти кваліфікований і відповідальний персонал. Продумати здорове і поживне меню. Організувати поставку свіжих продуктів і вирішити ряд інших питань.

Звернення в кейтерингову компанію звільняє вас від усієї цієї рутини. Організація їдальні на підприємстві включає в себе повний спектр послуг – від розробки проекту до контролю санітарних норм. Ми реалізуємо кожен етап на професійному рівні і з гарантією якості.

У нас можна замовити організацію їдальні на наступних підприємствах Львова та області:

  • великих промислових об'єктах і заводах;
  • державних установах;
  • офісах та приватних компаніях;
  • невеликих вузькоспеціалізованих проектах.

Наші кухарі складуть ексклюзивне меню з блюд бажаної кухні світу (або декількох). Крім класичної їжі, ми надаємо можливість реалізувати повноцінне вегетаріанське, пісне і дієтичне харчування. Складання меню можливо навіть з урахуванням обмеженого бюджету.

Організація роботи їдальні повного циклу на заводах і великих підприємствах Львова здійснюється з максимальним контролем ходу виконання поставленого комплексу завдань. Ми займаємося доставкою і налаштуванням необхідного обладнання, установкою роздавальної лінії і оформленням клієнтської зони. Підбираємо персонал для роботи в їдальні, в тому числі професійних кухарів.

Як оформити послугу в компанії «Колобок Обід»

Для повної реалізації всіх ваших побажань і потреб ми проводимо попередню консультацію. На першій зустрічі обговорюються деталі та умови співпраці. У разі успішної домовленості, ми укладаємо контракт на надання послуги з організації їдальні на підприємстві. Вам залишається тільки надати приміщення.

Всі виконувані нами роботи проводяться за індивідуально спланованим технічним проектом. Кожен етап реалізується під суворим контролем фахівця. Ми гарантуємо дотримання пожежної безпеки, а також всіх санітарних норм. Підсумкова вартість організації їдальні на підприємстві залежить від ряду параметрів і розраховується індивідуально.

Організація дошкільного харчування дітей у Львові


Їдальня на підприємстві
Раціон правильного харчування має великий вплив на розвиток організму і здоров'я в цілому, особливо для дітей дошкільного віку. Низька якість або нестача корисних речовин уповільнює фізичне зростання, підвищує ризик захворювань і алергічних реакцій. Також негативно впливає на нервову систему і психіку. Організація харчування в ДНЗ — гарантія здоров'я і активного розвитку кожної дитини.

Довіряти таку роботу варто тільки професіоналам. Компанія «Колобок Обід» надає послугу з організації харчування дітей в будь-яких дошкільних закладах вже більше 15 років. Всі продукти для складання меню підбираються відповідно нормативних і методичних документів. Ми враховуємо особливість кожної вікової групи і дотримуємося всіх санітарних норм.
Принципи, яким ми слідуємо при організації харчування в ДНЗ
Регулярне вживання корисної і здорової їжі позитивно відбивається на формуванні правильного раціону. Це допомагає створити психологічно комфортні і позитивні умови для дітей. У прагненні досягти саме цієї мети, ми слідуємо основним принципам організації харчування в дошкільних навчальних закладах.



Ось деякі з них:


Лінії роздачі харчування
Всі замінні і незамінні речовини в їжі повинні бути повноцінними, а також збалансованими.
При складанні раціону враховується енергетична цінність продукту.
Прагнення до максимально різноманітних страв без шкоди балансу раціону.
Обробка продуктів тільки за правильними кулінарними технологіями, що дозволяє зберегти всю харчову цінність без втрати якості смаку.
Суворе дотримання вимог гігієни і санітарних норм.
Правильний питний режим не менш важливий.
Наша компанія надає кілька напрямків в організації комплексного харчування для дітей до 6-7 років. 

Ми пропонуємо:


Розробку і запуск харчування повного циклу (їдальні з особистим виробничим цехом);
Часткову організацію — напівфабрикати постачаються в дошкільний навчальний заклад і доводяться до готовності на місцевій кухні.

Доставку дитячого харчування у Львові — здійснюється налагоджена поставка страв або організація лінії роздачі в дошкільному навчальному закладі.

Незалежно від обраної послуги, ми надаємо найвигідніші ціни.

Причини, за якими звертаються до нас

За багато років роботи команда «Колобок Обід» організувала якісне і здорове харчування у багатьох ДНЗ Львова. 

Хороша репутація нашої компанії залишається незмінною, тому що ми:

  • використовуємо тільки свіжі і натуральні продукти;
  • ретельно дотримуємося технології приготування і санітарних норм;
  • створюємо індивідуальні меню не тільки з корисних, а й смачних страв;
  • використовуємо інноваційні підходи до організації комплексного харчування дітей дошкільного віку;

пропонуємо найвигідніші ціни на послуги у Львові;
гарантуємо високу якість раціону.

Обговорити деталі організації дошкільного харчування в вашому учбовому закладі можна на попередній консультації. Для відправки заявки зателефонуйте нам по телефону  або зверніться до менеджерів в онлайн-чаті.


Контакти 
050 317 30 42 | 066 857 38 43 Орест

Дописати коментар

Нові Старіші