Доставка бізнес-ланчів Львів. Меню комплексних обідів на тиждень 15 - 19 листопада. Колобок Обід

  Меню комплексних обідів на тиждень. Доставка обідів Львів. Замовити обід Львів.

 15 листопада, понеділок

Суп помідоровий
Салат пекінська капуста і кукурудза
Макарони відварні
Зрази м’ясні з сиром

 16 листопада, вівторок

Суп пюре гарбузовий
Салат Олів’є
Каша кус-кус
Шашлик курячий

 17 листопада, середа

Суп з сухариками
Салат капуста і морква
Каша гречана
Свинина в сметані

 18 листопада, четвер

Бульйон курячий
Салат бурячок бринза
Пюре картопляне
Котлета куряча

 19 листопада, пʼятниця

Борщ український
Салат морква по-корейськи
Рис відварний
Риба під овочами

Замовити обід
050 317 30 42
096 892 83 66





Меню комплексних обідів доставка Львів.

Наша компанія складає меню комплексних обідів згідно з запитом клієнтів, тому на сьогодні маємо величезну кількість страв та комплексних обідів, що задовольнять різноманітні смаки та умови співпраці. Доставка комплексних обідів Львів мінімум від 5 осіб.


Обіди з доставкою у Львові: нові гастрономічні враження кожен день


Далеко не завжди є час і можливість сходити на обід в ресторан під час перерви. Послуги кейтерінгу – альтернативне рішення, яке дозволить назавжди позбутися від фастфуду і швидких перекусів на роботі. Ви можете замовити смачний комплексний обід з доставкою додому або в офіс.

Кейтеринг Колобок Обід – популярна кейтерінгова компанія у Львові з бездоганною репутацією. Ми займаємося доставкою їжі вже більше 15 років. У нас ви можете замовити улюблену страву зі свіжих натуральних продуктів, яку швидко привезуть в вказане місце. Ми пропонуємо велике меню, яке задовольнить смаки будь-якого гурмана.


Переваги обідів з доставкою через службу кейтерингу


  • Зручність. Вам не потрібно готувати їжу з собою або задовольнятися меню місцевої їдальні. Заходьте на Кейтеринг Колобок Обід, вибирайте відповідне меню і насолоджуйтеся приємною трапезою прямо на робочому місці. Ми доставимо замовлення точно в призначений час за вказаною адресою.
  • Якість. Їжу готують безпосередньо перед відправкою. Для приготування використовуються тільки свіжі натуральні продукти. Кожне з обраних страв доставляється в якісній упаковці, яка зберігає насиченість смаку, аромат і презентабельний вигляд.
  • Гнучке меню. Ми пропонуємо широке розмаїття класичних і вишуканих страв. Ви можете спробувати кожну позицію окремо або замовити доставку комплексних обідів. У таке меню входить кілька страв з напоями, які ви обираєте самостійно.
  • Вигідна ціна. Послуги кейтерінгу дозволять насолодитися їжею ресторанного рівня за значно меншою вартістю. Ви можете замовити обід з доставкою за бажанням або сформувати повноцінний раціон на весь тиждень.
  • Будь-які обсяги. Наша компанія займається обслуговуванням робочих колективів. Ми пропонуємо замовити доставку комплексних обідів на велику кількість людей. Ця послуга особливо актуальна для ремонтно-будівельних бригад, тренінгів, спортивних змагань та інших масштабних заходів.


Дописати коментар

Нові Старіші